Flag Nl Flag Gb

Verwenweek voor 2 personen

Wil je er in het najaar lekker even tussen uit met z´n tweeën? Naar een prachtige, rustig gelegen locatie en lekker de zon opzoeken? Je laten verwennen met een heerlijk vers ontbijt en Martins eigengemaakte paella-maaltijd, beide aan huis gebracht, en nog veel meer? Dan is het verwenarrangement echt iets voor jullie!

Inhoud arrangement

Jullie verblijven in Casa 2, een comfortabel en gezellig huis dat van alle gemakken is voorzien. Op het terras kun je heerlijk wegzakken in de kussens van de loungeset en genieten van het prachtige uitzicht op het groene dal en het meer van Viñuela. ´s Avonds geniet je van de warmte in huis. Alle kamers beschikken over centrale verwarming (iets wat je hier in Andalusië zelden tegenkomt) en de open haard in de woonkamer zorgt voor vele uurtjes gezelligheid.

Wanneer?

In de periode van 16 september tot 9 oktober 2020.

Wat?

  • een fles cava bij aankomst
  • 7 nachten verblijf met 2 personen in Casa 2
  • 7 dagen ontbijtservice voor 2 personen, aan huis gebracht
  • een paella-maaltijd voor 2 personen, aan huis gebracht
  • een verwenpakket van The Body Shop voor douche/bad
  • een mand haardhout en aanmaakblokjes

Wil je je extra laten verwennen met een massage of gezichtsbehandeling? We maken graag een afspraak bij de schoonheidsspecialiste in ons dorp voor een mooi prijsje.

Prijs

Totale waarde van het arrangement € 800,-. Nu voor slechts € 699,-.

Belangstelling?

Het Verwenarrangement kun je aanvragen door ons een bericht te sturen. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Heb je vragen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag!

Verwenarrangement