Flag Nl Flag Gb

Emigratieplannen?

Het roer om

Regelmatig ontvangen wij gasten die een zelfde droom hebben als wij destijds hadden: in Andalusië een eigen gastenverblijf starten. Vaak volgen ze het tv-programma ¨Ik vertrek¨ en begint het te kriebelen om zelf ook het roer om te gooien. Ze weten alleen niet waar ze moeten beginnen of hebben geen idee wat er allemaal bij komt kijken.

Wij helpen je graag op weg

Overweeg jij om in het zonnige Andalusië voor jezelf te beginnen? Wij delen onze ervaringen graag en helpen je op weg om het verwezenlijken van je droom een goede start te geven. Na 5 seizoenen kennen wij het klappen van de zweep. Wij kunnen je vertellen hoe je hier in de praktijk allerlei zaken regelt en gedaan krijgt. De Axarquía-streek, ten oosten van de stad Málaga, kennen wij goed.

Veel zaken om rekening mee te houden

Niet iedere plek leent zich om een B&B of iets dergelijks te beginnen. Er verandert veel in de toerismesector in Spanje. Het aantal accommodaties in het binnenland van Andalusië groeit hard. Dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden meer zijn, maar een mooie B&B met ontbijt en een lekkere maaltijd is niet meer toereikend. Je moet je echt onderscheiden om succesvol te zijn. Verder zijn er veel factoren waar je rekening mee moet houden, zoals bijvoorbeeld de ligging, vindbaarheid, bereikbaarheid, aanwezige concurrentie, regelgeving etc. Om een emigratie succesvol te laten zijn, zijn een goed plan en een gedegen voorbereiding essentieel.

Bij ons ben je aan het juiste adres

Wil je meer weten wat er allemaal komt kijken bij het beginnen van een eigen gastenverblijf in Andalusië? Kom naar ons toe en we delen graag onze knowhow met je. Ook geven we je praktische tips over zaken waar je in eerste instantie misschien niet aan denkt. Inmiddels hebben we al enkele landgenoten op weg geholpen om hun droom te verwezenlijken. Wij weten met wie je zaken moet doen. Er zit veel kaf onder het koren en zakendoen gaat hier net even anders dan in Nederland. Alvast een tip: schrijf je niet klakkeloos in bij verschillende makelaars. Wij kunnen je uitleggen waarom je dit beter niet kunt doen. Neem gerust contact met ons op!

Roer

Verhuizing

Spaanse vlag