Flag Nl Flag Gb

Casa 3 en 4 (2 tot 6 pers.)

Buiten

Casa 3 en Casa 4 liggen op een ruim perceel van resp. ca. 500 en 450 m2. Je kunt bij de woning parkeren. Het terras is voorzien van een comfortabele loungeset, een picknicktafel, parasol en een BBQ. In de zomer is er voldoende schaduw en je kunt genieten van het uitzicht op de bergen en de olijfboomgaard, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het gemeenschappelijke zwembad voor de drie huizen ligt op 25 meter van Casa 3 en 10 meter van Casa 4.

Binnen

Beide woningen hebben een ruime woonkamer met zit-/eetgedeelte en een open keuken met ontbijtbar en drie barkrukken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ouderslaapkamer heeft een bed van 1.60 x 2.00 m met aangrenzende badkamer. De andere twee slaapkamers hebben twee éénpersoonsbedden en delen een badkamer. Alle slaapkamers hebben inbouwkasten en zijn voorzien van rolluiken (met ventilatiestand), zodat deze kamers donker en koel te houden zijn. De huizen beschikken o.a. over een vaatwasser en een wasmachine. Meer over de indeling, voorzieningen en opties lees je hier. 

Boeken

Casa 3 en Casa 4 zijn al beschikbaar vanaf € 89,- per huis per nacht en een aantrekkelijke weekprijs van € 563,-. Boek Casa 3 of Casa 4 via deze website. Meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op!