Flag Nl Flag Gb

Genieten van zon en strand

Ben je toe aan warme zon op uw huid? Kom dan naar Casa Lobera in de streek Axarquía. Hier schijnt de zon bijna altijd en is het lekker warm. Zelfs in de winter en het vroege voorjaar loopt de temperatuur op tot 20 graden. Je kunt hier heerlijk luieren aan ons zwembad of genieten van de zee en het strand. Hier krijg je een echt zomergevoel!

Zeer aangenaam klimaat

Het klimaat in dit deel van Andalusië is het mildste van Europa. De bergen die het gebied omsluiten, houden de koude noordenwind uit de hoogvlakte tegen. In de winter blijft de warme zuidenwind uit Afrika juist hangen. Een ideale combinatie die zorgt voor een zeer aangename temperatuur. Je kunt bij ons al genieten van het strand en het zwembad als het ergens anders in Europa nog te koud is. Hier overwinteren is dus een prima idee.

Rustig en ontspannen genieten

Badplaatsen langs de kust als Torre del Mar en Nerja liggen op een klein half uur rijden van Casa Lobera. De stranden, de kust en de azuurblauwe zee zijn prachtig. De sfeer is er ontspannen en zelfs in het hoogseizoen is er volop ruimte. Het is hier nog een stuk rustiger dan in de bekende plaatsen Marbella en Torremolinos. Wat denk je van een hapje eten aan de boulevard met een drankje of lekker ijsje? Je kunt hier echt genieten van de typische Spaanse gezelligheid.

Costa del Sol 

De Costa del Sol is binnen een half uur bereikbaar. Sol betekent niet voor niets dat de zon er bijna altijd schijnt, namelijk zo'n 300 dagen per jaar. Vele kilometers lang strand geven je volop ruimte voor heerlijk zonnen of een wandeling. Iedereen vindt er een passende omgeving, van een druk stadsstrand tot een rustige baai. Ook voor liefhebbers van watersport is genoeg te doen: waterskiën, surfen, duiken, noem maar op! 

Wil je ook komen genieten van het bijzonder milde klimaat? Reserveer je vakantievilla bij Casa Lobera of neem contact met ons op.

Torre del Mar

Casa Lobera Temperatuur

Casa Lobera Zonuren