Flag Nl Flag Gb

Meer over yoga en pilates

Ideale omgeving

Wil je nog verder tot rust komen tijdens je verblijf bij Casa Lobera? Dat kan! Wij bevinden ons namelijk in een natuurlijke en rustgevende omgeving die ideaal is voor het beoefenen van yoga. Gun jezelf de aandacht die je verdient, kom helemaal tot jezelf, beweeg, adem, ervaar de stilte, zoek verbinding met de prachtige natuur, ontspan en geniet!

Familieyoga

Yoga met je gezin, ook dat is mogelijk! Een activiteit met je kinderen, waarbij je samen ontspant en tegelijkertijd plezier maakt. Quality-time dus en goed voor iedereen!

Keuze uit yoga, begeleide meditatie en pilates

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • een yoga- of pilatesles volgen in het dorp. Aletta volgt deze lessen op dinsdag- en donderdagochtend. Overleg met haar wanneer je met haar mee kunt gaan. Andere dagen/tijden zijn ook mogelijk;
  • yoga of pilates bij Casa Lobera, hetzij bij het zwembad, hetzij bij het huis van Martin en Aletta;
  • yoga en begeleide meditatie bij Casa Lobera, waarbij de meditatie zal plaatsvinden in de olijfboomgaard, waar je veel energie en rust zult voelen;
  • familieyoga bij Casa Lobera, voor ouders met kinderen vanaf 6 jaar.

Ervaren, gecertificeerde docent

Deze activiteiten worden verzorgd door de ervaren, gecertificeerde Belén Martín van BeliLuna Yoga & Pilates. Beheers je de Spaanse taal niet, dan is dat geen enkel probleem. Aletta neemt namelijk ook deel en kan zorgen voor de vertaling. 

Yoga en Pilates 6Yoga en Pilates 1

Ook deze onvergetelijke ervaring beleven?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Yoga en Pilates 2
Belén Martín van BeliLuna Yoga & Pilates

Yoga en Pilates 5