Flag Nl Flag Gb

Meer over skiën

Vanaf Casa Lobera kun je zelfs een dag gaan skiën op de Sierra Nevada! Ongeveer 30 km van de stad Granada bevindt zich het moderne Sierra Nevada Ski Resort met 110 km goed onderhouden pistes en goede liften. Eventueel met behulp van sneeuwkanonnen kun je er skiën vanaf november tot eind april!

Skidorp Pradollano

Vanaf Casa Lobera rijd je in 2 uur naar het skidorp Pradollano. Daar kun je de auto bijvoorbeeld parkeren in een ondergrondse, centraal gelegen parkeergarage. Pradollano is een gezellig dorp met veel restaurants, bars, skischolen en winkels waar je de nodige ski-uitrusting kunt huren. Dagpassen koop je op het dorpsplein. Aan het eind van de dag kun je nog heerlijk een glas wijn of bier drinken en een hapje eten op de zonnige terrassen.

Brede pistes en een mooi uitzicht

Vanaf het dorp kun je de skilift nemen naar de mooie brede en goed onderhouden groene, blauwe, rode en zwarte pistes. Voor snowboarders en freestylers is er een apart gedeelte. De sneeuwkanonnen zorgen ervoor dat de pistes altijd voldoende bedekt zijn met sneeuw, zelfs als er recent geen sneeuw is gevallen. Op 2000 meter hoogte ligt het centrale gedeelte waar ook diverse restaurants zijn. De liften gaan tot een hoogte van 3400 meter. Wanneer je boven bent, geniet dan ook van het indrukwekkende uitzicht over de Middellandse Zee, de stad Granada en de top van de La Maroma, de hoogste berg (2065 m) van de Axarquía-streek waar Casa Lobera zich bevindt.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je een kijkje op www.sierranevada.es of neem contact met ons op!

 

Bron: Second home Andalusia

Skiën 3

Skiën 1

Skiën 5