Flag Nl Flag Gb

Meer over mountainbiken

Voor de energieke en avontuurlijke toerist is mountainbiken rondom Casa Lobera een aanrader. In de omgeving vind je veel goede verharde wegen met weinig verkeer en een groot netwerk van onverharde smalle paden. Je kunt genieten van fantastische vergezichten en idyllische Andalusische witte dorpen. Een goede conditie is vereist en is zelfs belangrijker dan veel ervaring.

Paradijs voor mountainbikers

De Axarquía is een waar paradijs voor mountainbikers. De bergen van de Sierra Tejeda y Almijara, de uitgestrekte valleien en de kuststrook bieden voor iedere mountainbiker wat wils. Het biedt een breed scala aan onverharde (geiten)paden en dirt tracks langs ruige afgronden, wildstromende bergriviertjes en suikerrietvelden en fruitgaarden uit Moorse tijden en zelfs tracks naar het strand (!). Het gebied kent ontelbare bergweggetjes met prachtige vergezichten, lange en korte uitdagende steile beklimmingen, spannende droge rivierbeddingen en gevarieerde afdalingen. 

In de kustplaats Torre del Mar zitten diverse fietsspeciaalzaken waar je een goede mountainbike kunt huren of neem contact met ons op!

Casa Lobera Mountainbiken 8

Mountainbike2